Sunday, 20 August 2017

Ολική έκλειψη στον Λέοντα! Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου! Πως θα επηρεάσει αναλυτικά το κάθε ζώδιο;

Δύσκολη προβλέπεται η πανσέληνος στις 21 Αυγούστου!


Η κορυφαία αστρολόγος, Άση Μπήλιου, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα τους περιμένουν.

Έκλειψη Ηλίου την 21η Αυγούστου στον Λέοντα! Είναι η πιο δυνατή έκλειψη της χρονιάς για την οποία έχουν γραφτεί πολλά και σίγουρα ακόμη κι αν δεν θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στην χώρα μας δεν σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζει. Διαβάστε παρακάτω…

Ορατή θα είναι πλήρως στην Αμερική. Άλλωστε το ωροσκόπιο του Τραμπ επηρεάζεται ιδιαιτέρως, αφού έχει ωροσκόπο και Άρη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα. Ωροσκόπο Λέοντα παρεμπιμπτόντως είχε και η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη που έφυγε χτες. Ο συνδυασμός Κρόνου πάνω στον Ήλιο της (ήταν Τοξότης) με Πλούτωνα στον Λέοντα πάνω στον ωροσκόπο, να χτυπιέται από τις εκλείψεις της φετινής χρονιάς κι άλλοι βέβαια παράγοντες (πρόοδοι, λοιπές διελεύσεις) έδειχναν ένα πολύ δύσκολο timing για εκείνη. Η Αμερική όπως και η Αγγλία είναι τα κράτη που επηρεάζονται περισσότερο μέχρι το ξεκίνημα του 2019 από αυτή την έκλειψη. Μην περιμένετε βέβαια ότι όλα θα συμβούν την Δευτέρα.

Δεν λειτουργούν έτσι οι εκλείψεις. Πολλές φορές η επιρροή τους γίνεται αντιληπτή μέρες ή μήνες μετά. Αναλυτικά για κάθε ζώδιο θα κάνω επιπλέον πόστ. Το σίγουρο είναι ότι οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί με γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων αυτών θα επηρεαστούν περισσότερο. Το ίδιο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις 27,28,29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Η έκλειψη φέρνει αλλαγές στην ζωή μας. Όμως δεν χρειάζεται να τις φοβόμαστε ίσα ίσα που πρέπει να τις καλοδεχτούμε. Μην ξεχνάτε ότι η έκλειψη αυτή είναι ταυτόχρονα και νέα σελήνη. Άρα παραπέμπει σε νέα ξεκινήματα που κάποιες φορές για να γίνουν χρειάζεται να δώσουμε τέλος σε κάποιες άλλες καταστάσεις ή σχέσεις κι ίσως με ένα δύσκολο τρόπο.

Η έκλειψη αυτή αφορά το » εγώ» μας, τον εαυτό μας, τη δική μας ταυτότητα. Το μήνυμα που στέλνει είναι βρες τον εαυτό σου, ανάλαβε τις ευθύνες σου, σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους για ότι δεν πάει καλά στη δική σου ζωή. Όσο κι αν προβληματιστούμε ή σοκαριστούμε από τα γεγονότα που σίγουρα κι αυτή τη φορά θα είναι ζόρικα παγκοσμίως δεν πρέπει να χάνουμε το δικό μας κέντρο βάρους και αντί να περιμένουμε τους άλλους, να μεριμνήσουν για μας ας δούμε εμείς οι ίδιοι πως μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν γύρω μας!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΛΕΦΑΚΗ:

Κριός
Οι συνέπειες της πρόσφατης σεληνιακής έκλειψης είναι νωπές και όπως συμβαίνει συνήθως, είναι η επισφράγιση των σωστών επιλογών που ακολουθεί. Ένα πάζλ αφορμών και δραστηριοτήτων, ειδικές συναισθηματικές  εξαρτήσεις και επιδιώξεις, μεγάλες προσδοκίες, πρακτικά εμπόδια στις επαφές και στις επαγγελματικές συνεννοήσεις στο αποκορύφωμα του Καλοκαιριού, με εσάς, να προσπαθείτε να στηρίξετε και να στηριχτείτε και να κρατήσετε αλώβητο το συναισθηματικό σας περιβάλλον.

Ταύρος
Πολλά κόκκινα πανιά απλώνονται γύρω σας, αλλά εσείς φημίζεστε και για την υπομονή σας. Η έκλειψη αυτή θα προσπαθήσει να σας απομακρύνει από οτιδήποτε νιώθετε σαν ασφαλές καταφύγιο και μάλιστα με πολλούς και διάφορους τρόπους. Είναι η εποχή που θα δείτε τους ευεργετημένους σας να αδιαφορούν για το τι σας συμβαίνει και να βιάζονται να υλοποιήσουν τα κοινά σας σχέδια, μόνοι τους. Το συναίσθημα θα περιοριστεί στα απαραίτητα και οι πρακτικές σας ανάγκες θα πάρουν την πρωτοκαθεδρία του ενδιαφέροντος και των ενεργειών σας.

Δίδυμοι
Η έκλειψη αυτή δεν βλάπτει άμεσα τα συμφέροντά σας, επηρεάζει όμως το περιβάλλον και τους ανθρώπους που φροντίζετε με τον τρόπο σας. Είναι η περίοδος που θα ασχοληθείτε έντονα με τις ανάγκες τρίτων, θα λειτουργήσετε με αλτρουισμό και θα αναλάβετε ευθύνες που δεν είχατε. Οπλιστείτε με υπομονή, αποφύγετε τις υπερβολές στην έκφραση και στο συναίσθημα, την υπέρμετρη ανάλυση των γεγονότων και την βιασύνη στις αντιδράσεις σας.

Καρκίνος
Αυτή η έκλειψη δυσκολεύει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις ανάγκες σας, παραπλανά το συναίσθημα, δοκιμάζει τις ασφαλιστικές σας δικλείδες και σας φέρνει αντιμέτωπους με τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, είτε βρίσκεστε στην εργασία, είτε στις διακοπές σας. Φροντίστε να αποσυνδέσετε το συναίσθημα από τη λογική, τα θέλω από τα πρέπει και λειτουργήστε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μεταξύ άλλων πρέπει να κρατήσετε για τον εαυτό σας κάποιες χρήσιμες, οικονομικές πληροφορίες!

Λέων
Η περίοδος των γενεθλίων σας συνέπεσε με δυο εκλείψεις που επηρεάζουν τους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας επηρεάζει την προσωπικότητά σας, τον τρόπο με τον οποίο επιβάλλετε τις απόψεις σας, την αυτοκυριαρχία σας, τις πεποιθήσεις σας και την πραγματικότητα που αντιλαμβάνεστε σαν οικείο περιβάλλον. Έχετε πολλά να επιμεληθείτε τώρα, με γνώμονα τη σταθερότητα και την ολοκλήρωση της αποστολής σας

Παρθένος
Η έκλειψη φροντίζει να επηρεάσει τις πρακτικές σας ανάγκες, τον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζετε τις επιλογές σας, την διαθεσιμότητά σας για τους άλλους, τη φιλοδοξία, τον απολογισμό των πράξεών σας και τέλος, πόσο ευχαριστημένοι είστε στο μέχρι τώρα. Θα ανακαλύψετε λοιπόν τις αδυναμίες σας, θα αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας, αλλά μόνο προσωρινά και θα φιλτράρετε τις συνεργασίες και κάποιες από τις σχέσεις σας. Το αποτέλεσμα; Μεγαλύτερη απόσταση από ότι εσείς ονομάζετε κίνδυνο.

Ζυγός
Αναιρέσεις συμφωνηθέντων,  αμφιβολίες και αναποφασιστικότητα όσον αφορά στις προτεραιότητές σας, σχέσεις με ανθρώπους που βασίζονται στη δοτικότητά σας, επαγγελματικές ανησυχίες, θέματα δικαιοσύνης ενεργοποιούνται με αυτήν την έκλειψη και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να πάρετε σκληρές αποφάσεις και πρωτοφανείς πρωτοβουλίες.  Ίσως ανακαλύψετε ότι το να τα έχετε καλά με όλους δεν είναι η πανάκεια της ζωής.

Σκορπιός
Ο ψυχισμός σας και οι δυνάμεις που τον επηρεάζουν, οι μελέτες για ένα σημαντικό θέμα, τα επόμενα βήματα στην σταδιοδρομία, οι ανάγκες επιβεβαίωσης και τα εκφραστικά σας μέσα, επηρεάζονται από την έκλειψη και πρέπει να είστε ιδιαίτερα υποψιασμένοι για όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ένα περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει, μη βιαστείτε όμως να πάρετε τις δύσκολες αποφάσεις.

Τοξότης
Το πεδίο δράσης σας, εσείς και οι άλλοι, οι κτήσεις σας, οι γονείς, ο τρόπος σκέψης σας και η θεώρηση που έχετε για τον εαυτό σας και την αξία σας, αναστατώνονται λόγω έκλειψης και είναι πιθανόν να αναθεωρήσετε πολλές από τις ενέργειες και τις σκοπιμότητές σας. Μπορείτε να ξεπεράσετε εμπόδια και δυσκολίες, να ξεχάσετε και να ξεχαστείτε, επιλέξτε όμως ότι εξυπηρετεί καλύτερα την τάξη με την οποία μπορείτε να λειτουργήσετε!

Αιγόκερως
Ο τόπος που ζείτε και εργάζεστε, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, τα μέσα που χρησιμοποιείτε για να υποστηρίξετε τις ενέργειες και τις επιθυμίες σας, τα πρέπει και ότι θεωρείτε καθήκον, είναι οι τομείς που λόγω της έκλειψης, θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς εκ μέρους σας.  Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας, μιλήστε με σύνεση και μετριάστε την επίδραση του κάθε λογής απρόοπτου στη ζωή σας!

Υδροχόος
Τα πρακτικά και ειδικά σας θέματα, ο τρόπος με τον οποίο προσαρμόζεστε στις καταστάσεις, η αντίληψη και η προσαρμογή στην πραγματικότητα, ο τρόπος που επηρεάζετε και επηρεάζεστε, είναι μερικοί από τους τομείς που θα σας απασχολήσουν λόγω της έκλειψης του Ήλιου στον Λέοντα. Είναι οι μέρες των διακοπών, ή της προετοιμασίας των επαγγελματικών σας καθηκόντων και των αποφάσεων που θα σας συνοδεύουν για πολύ καιρό στη ζωή σας!

Ιχθύες
Η έκλειψη του Ήλιου στον Λέοντα αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές του χαρακτήρα σας, την υπερηφάνεια και τον εγωισμό σας, τις σχέσεις σας με αγαπημένους ανθρώπους αλλά και όλα τα πρακτικά θέματα τα οποία έχετε αφήσει να εξελίσσονται ανεξέλεγκτα. Ανακτήστε διπλωματικά τον έλεγχο των καταστάσεων που σας απασχολούν, φανείτε προνοητικοί στη συμπεριφορά σας και επιδιώξτε να είστε παρόντες στις αποφάσεις που λαμβάνονται και σας αφορούν.
Έκλειψη Ηλίου την 21η Αυγούστου στον Λέοντα! Είναι η πιο δυνατή έκλειψη της χρονιάς για την οποία έχουν γραφτεί πολλά και σίγουρα ακόμη κι αν δεν θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε στην χώρα μας δεν σημαίνει ότι δεν μας επηρεάζει. Ορατή θα είναι πλήρως στην Αμερική. Άλλωστε το ωροσκόπιο του Τραμπ επηρεάζεται ιδιαιτέρως, αφού έχει ωροσκόπο και Άρη στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα. Ωροσκόπο Λέοντα παρεμπιμπτόντως είχε και η αγαπημένη Ζωή Λάσκαρη που έφυγε χτες. Ο συνδυασμός Κρόνου πάνω στον Ήλιο της ( ήταν Τοξότης) με Πλούτωνα στον Λέοντα πάνω στον ωροσκόπο, να χτυπιέται από τις εκλείψεις της φετινής χρονιάς κι άλλοι βέβαια παράγοντες ( πρόοδοι, λοιπές διελεύσεις) έδειχναν ένα πολύ δύσκολο timing για εκείνη. Η Αμερική όπως και η Αγγλία είναι τα κράτη που επηρεάζονται περισσότερο μέχρι το ξεκίνημα του 2019 από αυτή την έκλειψη. Μην περιμένετε βέβαια ότι όλα θα συμβούν την Δευτέρα. Δεν λειτουργούν έτσι οι εκλείψεις. Πολλές φορές η επιρροή τους γίνεται αντιληπτή μέρες ή μήνες μετά. Αναλυτικά για κάθε ζώδιο θα κάνω επιπλέον πόστ. Το σίγουρο είναι ότι οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί με γενέθλια τις τελευταίες ημέρες των ζωδίων αυτών θα επηρεαστούν περισσότερο. Το ίδιο και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις 27,28,29 μοίρες των παραπάνω ζωδίων. Η έκλειψη φέρνει αλλαγές στην ζωή μας. Όμως δεν χρειάζεται να τις φοβόμαστε ίσα ίσα που πρέπει να τις καλοδεχτούμε. Μην ξεχνάτε ότι η έκλειψη αυτή είναι ταυτόχρονα και νέα σελήνη. Άρα παραπέμπει σε νέα ξεκινήματα που κάποιες φορές για να γίνουν χρειάζεται να δώσουμε τέλος σε κάποιες άλλες καταστάσεις ή σχέσεις κι ίσως με ένα δύσκολο τρόπο. Η έκλειψη αυτή αφορά το " εγώ" μας, τον εαυτό μας, τη δική μας ταυτότητα. Το μήνυμα που στέλνει είναι βρες τον εαυτό σου, ανάλαβε τις ευθύνες σου, σταμάτα να κατηγορείς τους άλλους για ότι δεν πάει καλά στη δική σου ζωή. Όσο κι αν προβληματιστούμε ή σοκαριστούμε από τα γεγονότα που σίγουρα κι αυτή τη φορά θα είναι ζόρικα παγκοσμίως δεν πρέπει να χάνουμε το δικό μας κέντρο βάρους και αντί να περιμένουμε τους άλλους, να μεριμνήσουν για μας ας δούμε εμείς οι ίδιοι πως μπορούμε να αλλάξουμε αυτά που δεν μας αρέσουν γύρω μας! Θα ακολουθήςουν αργότερα προβλέψεις ανά ζώδιο😻
A post shared by Asi Biliou (@asibiliou) onloading...